Over ESYGN

"De heren van ESYGN weten wat ze doen, ze hebben mij erg goed geholpen met mijn sociale media en de website!"
Marco Kruivers
Over ESYGN

Hoe begon het?

Hoe zijn wij begonnen met ESYGN en met welk doel?

ESYGN is een online marketing bureau opgericht in 2018 door twee jonge ondernemers uit de provincie Zeeland. We merkten dat er te weinig gebruik gemaakt werd van de kansen die online marketing te bieden heeft. Daarom hebben we het initiatief genomen om dieper in de online marketing wereld te duiken. We begonnen met het helpen van lokale bedrijven in Zeeland. Na een aantal succesvolle projecten zijn wij ook buiten Zeeland gaan kijken voor bedrijven die wij konden helpen met onze online marketingdiensten. Het was opvallend om te zien dat social media marketing ook in de rest van Nederland niet optimaal werd ingezet bij enorm veel bedrijven.
We zagen dit als een uitgelezen kans om de focus te verleggen van lokale bedrijven naar bedrijven door heel Nederland.

Onze Skills

Hoe gaan we te werk?

Elk bedrijf is anders!

Ieder bedrijf is anders, onboardingprocessen zijn dus van enorm belang. Wij analyseren voor iedere klant wat nodig is om te groeien en om de gewenste resultaten te behalen. U zult verrast zijn door onze efficiëntie.

Instagram

Bereik snel en gemakkelijk de juiste personen met gerichte marketing. Begin vandaag nog!  Begin vandaag! Stimuleer merkbekendheid. Vergroot naamsbekendheid. Genereer leads. Promoot content.

Tik-Tok

Klaar om te TikTokken? Wij adverteren als één van de eerste Nederlandse bureaus op TikTok. Yes! Benieuwd naar de TikTok-mogelijkheden voor jouw bedrijf? Let’s go!

Facebook

Wil jij ook het maximale resultaat halen uit Facebook Ads campagnes? Bel ons voor advies! Betere resultaten halen uit social media campagnes?

Snapchat

Snap ads zijn korte (3 – 10 sec) verticale creatives die getoond kunnen worden in de verhalen van vrienden, tussen verhalen op discovery sectie en tijdens live video’s.